Praktijkinfo

Wij werken (samen) met meerdere disciplines binnen het gezondheidscentrum. Op de website van het gezondheidscentrum Lloydsterras krijgt u een impressie van het gezondheidscentrum en de disciplines die er werkzaam zijn.

Het team

Wij stellen u graag even voor aan ons team van specialisten.

Henk Veentjer

Huisarts

Jorien van de Graaf

Waarnemend huisarts
BIGnr: 39915547201

Ingrid Meijer

Waarnemend huisarts
BIGnr: 39911983401

Jeannette

POH-somatiek 

Anneloes

Praktijkverpleegkundige

Anneke Nijenhuis

POH-GGZ

Hilde

Psycholoog Jeugd, gedetacheerd door CJG Veendam

Brigitta

Doktersassistente

Anita

Doktersassistente

Mirjam

Doktersassistente

Giana

Doktersassistente

Assistentespreekuur

De assistentes hebben elke dag een spreekuur van 13.00-14.00 uur. U moet hiervoor een afspraak maken. Tijdens dit spreekuur kunt u o.a. terecht voor:

  • bloeddrukmeting 
  • geven van injecties
  • wratten aanstippen
  • wondbehandeling
  • oren uitspuiten
  • hechtingen verwijderen

Voor overige problemen (plekjes e.d.) graag afspraak maken bij de huisarts.​

Meest gestelde vragen

Hieronder een overzicht met de vragen die wij het vaakst horen over standaard zaken.

$

Behandeling volgens afspraak

​Voor een afspraak of visite verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd kan worden. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen. Mocht uw klacht meer tijd in beslag nemen dan kunt u dit van tevoren bij ons aangeven. U kunt ons bellen op 0598-612227 keuze 2. Wij zijn hiervoor bereikbaar van 08:00 – 10:00 uur. De assistente staat u als eerste te woord wanneer u met de praktijk belt. Zij weet antwoord op veel praktische vragen. Om de planning van diverse spreekuren en visites correct te laten verlopen, zullen zij geïnformeerd willen worden over uw klachten en de hulpvraag. Mogelijk kunnen ze u direct helpen en zo nodig maken ze bij de juiste persoon voor u een afspraak. Ook voor de assistente geldt het beroepsgeheim, alle informatie die u aan hen verstrekt blijft strikt geheim.

$

Opvragen uitslagen

Als uitslagen van laboratorium- of andere onderzoeken sterk afwijken, belt de huisarts u zo snel mogelijk. In andere gevallen kunt u de uitslag opvragen – bij voorkeur tussen 14:00 uur en 15:00 uur of tussen 16:00 uur en 17:00 uur, met uitzondering op vrijdag. Op vrijdag kunt U ’s morgens bellen tussen 11 uur-12 uur. Dat kan via ons nummer 0598 612 227, keuze 3.

$

Afspraak maken

​Voor een afspraak of visite verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd kan worden. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen. Mocht uw klacht meer tijd in beslag nemen dan kunt u dit van tevoren bij ons aangeven. U kunt ons bellen op 0598-612227 keuze 2.

$

Herhalen medicatie

Wilt u herhaalmedicatie bestellen? Uw chronische medicatie regelt u via uw eigen apotheek in Veendam/Wildervank/Muntendam.

$

Praktijk gesloten?

’s Avonds, ’s nachts en in het weekend neemt u contact op met de Dokters Dienst Groningen, zij zijn te bereiken op nummer 0900 – 9229.

$

Reizigersadvisering

Reizigersadvisering advies vindt in Veendam plaats in de apotheek. De praktijk verzorgt aan de hand van het verkregen advies de recepten voor de medicatie en het geven van de injecties.

$

Vakantieperiodes

Als de huisarts met vakantie gaat, is de praktijk gewoon geopend. De assistentes zijn altijd aanwezig. Waarneming voor huisarts H. Veentjer  wordt door onze vaste waarnemende huisartsen gedaan.