0598 612 227 van 08:00u - 17:00u

Praktijkregels over het Coronavirus:

Blogpagina

12 oktober 2021

Praktijkregels over het Coronavirus: |

Wij vragen u toch om nog een mondkapje te dragen als u ons gebouw bezoekt en bij ons op het spreekuur komt. 

Basisregels blijven nodig

Ondanks deze positieve berichten, is het virus niet weg en lopen de besmettingen weer op. Het virus is onvoorspelbaar en nieuwe varianten blijven zich aandienen. We moeten dus voorzichtig en alert blijven. Dat kan door ons aan de basisregels te blijven houden:.

  • Hygiëne blijft belangrijk. Was regelmatig je handen. Nies en hoest in je elleboog.
  • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je direct testen op corona.
  • Mondkapje dragen bij ons in het hele gebouw.

Wees nog steeds voorzichtig en geef elkaar de ruimte op drukke plekken, zoals in onze wachtruimte. Anderhalve meter afstand houden is nog steeds het beste wat je kunt doen om te voorkomen dat het virus zich verspreidt.
Bel eerst met de assistente over problemen en klachten alvorens u naar de praktijk komt. 

De assistente vraagt aan de telefoon uw klachten goed uit om in te kunnen schatten wanneer u op het spreekuur ingepland moet worden: We proberen contacten die op de praktijk worden afgesproken zo veilig mogelijk te houden voor u en voor ons!  Mocht u een afspraak hebben dan is het belangrijk om afstand van elkaar te houden in de wachtkamer, dus anderhalve meter. We vragen u ook om weer een mondkapje te dragen.

Het assistente-spreekuur  is alleen op afspraak. Dus graag van tevoren bellen met de assistente. Dit blijft zo.

Reacties

Reacties zijn gesloten.