0598 612 227 van 08:00u - 17:00u

Belangrijke informatie rondom COVID-19

Blogpagina

16 maart 2020

Belangrijke informatie rondom COVID-19 |,

Praktijkregels over het Coronavirus:

Wij zijn nog steeds genoodzaakt om aanpassingen in ons beleid te nemen. Het is op dit moment nog steeds van groot belang om sociale contacten te beperken en verspreiding van het virus af te remmen.

Bel altijd eerst met de assistente over problemen en klachten alvorens u naar de praktijk komt. Kom in geen geval naar de praktijk zonder afspraak! 

We proberen contacten die op de praktijk worden afgesproken zo veilig mogelijk te houden voor u! Dit betekend dat mocht u een afspraak hebben dat u alleen in het gebouw moet komen en op de afgesproken tijd, dus niet een kwartier eerder en houd afstand van elkaar in de wachtkamer, dus anderhalf meter en we vragen u om een mondkapje te dragen..

Het assistente-spreekuur  is alleen op afspraak en dit zal in de toekomst ook zo blijven. Dus graag van tevoren bellen met de assistente. 

Om de patiëntenstroom te beperken hebben wij een aangepast huisartsenspreekuur, dit betekend dat wij minder patiënten per dag op het spreekuur zien. Het kan daarom voorkomen dat u telefonisch advies krijgt (eventueel na overleg met de huisarts) of bijvoorbeeld een foto moet toesturen bij huidklachten. Ook kan het dat u niet dezelfde dag op het huisartsenspreekuur ingepland kunt worden. We vragen uw begrip hiervoor.

Heeft u milde klachten dan adviseren wij u om thuis te blijven, sociale contacten te mijden. Wilt U getest worden op Corona (indien u klachten heeft natuurlijk) dan kunt u contact opnemen met de GGD: telefoonnummer 0800-1202.

U kunt bij ons in het gebouw bloedprikken bij Certe, maar dit gaat op afspraak en dit blijft ook zo. Dit kan via de website Certe.nl of via T088-2371000

Bloedprikken voor Diabetes Mellitus, hart- en vaatziekten en Astma/COPD zijn weer opgestart.

Ook kunt U voor informatie kijken op de site van Thuisarts.nl.

Hierop staat ook informatie hoe U moet handelen mocht U klachten hebben.

Reacties

Reacties zijn gesloten.